Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در آستانه بازگشایی مدارس با توجه به تاخت و تاز ویروس منحوس کرونا بازار لوازم‌التحریرفروشان نیز از رمق افتاده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   ارومیه  ، ویروس منحوس کرونا علاوه بر ایجاد هزینه‌های انسانی در کشور؛ ضربه مهلکی بر پیکره کسبه و بازاریان نیز وارد کرده است که در این میان به نظر می‌رسد که  لوازم‌التحریر فروشان نیز بیشتر از دیگر اصناف متضرر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شیوع ویروس کرونا، جنب و جوش والدین و دانش‌آموزان در بازار لوازم‌التحریر فروشان از نخستین روز شهریور آغاز می‌شد و  تا اواخر مهر ماه ادامه داشت اما متاسفانه از زمانی که این ویروس سایه شوم خود را بر روی آموزش و پرورش گسترانده است بازار لوازم التحریر و نوشت افزار در آستانه ورشکستگی قرار گرفته و بیشتر آنها در حال جمع‌آوری و تعطیل مغازه خود هستند.

گزارش‌های میدانی خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که واحدهای صنفی لوازم‌التحریر از شرایط کسب‌ و کار خود در فصل بازگشایی مدارس راضی نیستند و رونق و شلوغی این بازار کاملاً از رمق افتاده است.

تعطیلی فروشگاه‌های لوازم‌التحریر به دلیل کاهش درآمد

حسین دهباشی یکی از لوازم‌التحریر فروشان است که به گفته خودش این شغل را از ابا و اجداد خود به ارث برده است، وی در خصوص کسادی بازار این صنف بیان کرد: طی دو سال گذشته که فعالیت مدارس به صورت مجازی بوده، تاثیر مستقیمی را در بازار این صنف گذاشته به طوری که فروش نوشت‌افزار تا 80 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: هرچند همین موضوع باعث شد قیمت لوازم التحریر به دلیل واردات نیز افزایش پیدا کند و در این میان هم فروشندگان چاره‌ای جز افزایش چند درصدی نداشتند و همین موضوع نیز دلیل دیگری بر کسادی بازار بود.

دهباشی عنوان کرد: بیشتر لوازم‌التحریر  فروشان به دلیل کاهش درآمد، مغازه خود را تعطیل کرده‌اند چرا که به دلیل فروش کم لوازم التحریر، درآمد حاصل از آن پاسخگوی چک‌ها، هزینه‌ها، بیمه و قبوض برق و آب نبود.

هیچ حمایتی از سوی کارفرما و دولت نشده‌ام

علی مرادی یکی از کارگران فروشگاه لوازم‌‌التحریر فروشان بود که با گلایه از وضعیت به وجود آمده، گفت: یک سال پس از شیوع این ویروس از کار بیکار شدم و تاکنون نیز هیچ حمایتی از سوی دولت و یا کارفرما نشده‌ام‌.

10 درصد فعالان این صنف تعطیل یا نیمه تعطیل شده‌اند

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار در ارومیه با اشاره به اینکه متاسفانه پس از شیوع پاندمی کرونا، بیشتر فعالان این صنف تعطیل یا نیمه تعطیل شده‌اند، بیان کرد: متاسفانه ویروس کرونا بر فعالیت و بازار تمامی صنوف به خصوص صنف لوازم‌التحریر فروشان با تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تاثیر گذاشته است.

حسین سلیمی عنوان کرد: متاسفانه بر اساس تصمیمات وزارت کشور، فروش کتاب‌‌های درسی از طریق ثبت‌نام در سایت‌ها انجام شد که این خود در تخته شدن کار لوازم‌التحریر فروشان تاثیر زیادی داشت.

وی افزود: همچنین پس از شیوع این ویروس 10 درصد لوازم‌التحریر فروشان به دلیل کسادی بازار، کار خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کرده‌اند.

سلیمی با بیان اینکه در این مدت دولت هیچ‌گونه حمایتی از این صنوف نکرده است گفت: برای حمایت از فروشندگانی که در این حوزه فعالیت دارند تنها وام 18 درصد در نظر گرفته شده است که به دلیل سود بالا درصد کمی از افراد درخواست وام کرده‌اند.

مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| کسادی بازار نوشت‌افزار با مدارس مجازی/ بازار لوازم‌التحریر اصفهان در کما به سر می‌برد+ فیلم مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| بازار ‌لوازم‌التحریر آذربایجان شرقی زیر سایه رکود و گرانی/راهکار کتاب‌فروشان برای رونق بازار+ فیلم مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| آشفته بازار نوشت‌افزار سیستان و بلوچستان در روزهای مصیب‌زده کرونایی/ فروشنده‌ها از قیمت‌ها گله دارند+ فیلم

وی با بیان اینکه فروشان نوشت‌افزار امسال کاهش 80 درصدی داشته است، افزود: علاوه بر آن قیمت بیشتر اجناس افزایش 50 درصدی داشته که این موضوع هم در صورت نبود کرونا توان مردم را به قطع یقین کاهش می‌داد.

انتهای پیام/7548/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لوازم التحریر فروشان لوازم التحریرفروشان بازار لوازم التحریر کسادی بازار نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب

 به گزارش تابناک، محمدصادق معتمدیان در بک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه سال گذشته سال سختی را به جهت کاهش بارندگی و گرمای زیاد گذراندیم و نگرانی های جدی در بین مردم نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه به وجود آورده بود، گفت: خوشبختانه بارندگی‌های خوبی را طی دو سه ماه اخیر در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه شامل سه استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و کردستان داشتیم.

وی با بیان اینکه این وضعیت باعث افزایش تراز آب دریاچه ارومیه شد، افزود: تراز این دریاچه نسبت به مدت مشابه سال قبل منتهی به ۱۷ اردیبهشت ۲۰ سانتیمتر افزایش یافته است (۱۲۷۰.۶۰ سانتی متر).

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش به ۲۰۰۰ کیلومتر مربع رسیده است، ادامه داد: حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به ۲.۵ میلیارد مترمکعب رسیده است.

معتمدیان با بیان اینکه از لحاظ میزان بارش خیلی اتفاق خارق العاده‌ای نیفتاده است، گفت: در سال ۹۸ در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۴۶۰ میلی متر بارش داشتیم که اکنون به ۳۰۵ رسیده، در سال ۹۸ نسبت به امسال ۵۱ درصد افزایش بارندگی داشتیم. سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ دوره ۴ ساله خشکسالی داشتیم و بارندگی های امروز نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بارش در حوضه دریاچه ارومیه نسبت به میانگین بلندمدت یک درصد افزایش یافته است، افزود: در حوضه آبریز دریاچه ارومیه بیش از ۱۴۰ هزار هکتار باغات اضافه شده، یعنی ۱.۵ میلیارد متر مکعب آب مازاد به بخش کشاورزی در دورانی که شاهد کاهش حجم آب در دریاچه ارومیه بودیم، تحمیل کردیم. این غفلتی بوده که در دوره‌های گذشته شده است.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه امروز در حوضه آبریز دریاچه ارومیه متاسفانه سه محصول سیب، یونجه و چغندر ۵۷ درصد آب تولیدی حوزه آذربایجان غربی را مصرف می کند، ادامه داد: ۵۸ هزار هکتار باغات سیب هستند که ۵۰ درصد از این باغات بالای ۳۰ سال عمر دارند و از لحاظ بهره‌وری هم دچار مشکل هستند. این باغات کشت دوگانه هستند، یعنی در همین مزارع یونجه هم کشت می‌شود بنابراین ۳۲ درصد از آب تولیدی استان صرف یونجه می‌شود که محصول غیر استراتژیک است.

معتمدیان با بیان اینکه ۹۰ درصد آب تولیدی در حوضه آبریز در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، اظهارکرد: رویکردی که ستاد احیای دریاچه ارومیه به ریاست دکتر محمد مخبر- معاون اول رییس جمهوری - در دولت سیزدهم دارد، تمرکز بر مدیریت نرم‌افزاری یعنی تغییر الگوی کشت است.

وی با بیان اینکه ۷۴ هزار حلقه چاه غیرمجاز در این منطقه (سه استان) حفر شده است، گفت: در همین دولت حدود ۴۰۰۰ چاه را توانستیم مسدود کنیم.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۶۰ کیلومتر از رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه لایروبی شده‌اند، افزود: این کار اثرات خوبی داشته است. در بحث تکمیل مدول سوم تصفیه‌خانه ارومیه که سال گذشته افتتاح شد، امسال ۴۰ میلیون متر مکعب رهاسازی پساب فاضلاب ارومیه به دریاچه ارومیه داشتیم.

معتمدیان با بیان اینکه برنامه‌هایی در ستاد احیای کشور برنامه ریزی شده تا حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب حقآبه رهاسازی سد و رودخانه های فاقد سد داشته باشیم، ادامه داد: در حال حاضر این آمار از یک میلیارد و ۴۰۰ مترمکعب هم گذشته یعنی ۳۰۰ میلون مترمکعب از آنچه پیش بینی شده رهاسازی انجام شده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب آورده و ورودی به دریاچه ارومیه داریم که براساس ایستگاه‌های هیدرومتریک در ورودی دریاچه ثبت می‌شود، اظهارکرد: امیدواریم در دو سه هفته آینده با ادامه بارندگی های پیش رو و رهاسازی هایی که انجام می شود، این میزان به سه میلیارد متر مکعب یا بیشتر برسد.

معتمدیان در پایان با اشاره به علاقه مردم به دریاچه ارومیه گفت: در روزهای گذشته صف ۲۲ کیلومتری خودروها تا دریاچه ارومیه داشتیم و ۷۰ هزار تلفن همراه فعال بود یعنی جمعیت ۲۰۰ هزار نفر ساعت‌ها در صف ترافیک بودند تا خود را به دریاچه ارومیه برسانند که نشان از وابستگی مردم به دریاچه است.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • طلای جهانی ثابت شد
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!